sábado, 23 de febrero de 2019

Un cap de setmana esportiu i turístic a Eivissa

El nostre proper viatge no serà amb els nostres amics campistes, el nostre proper viatge serà amb els companys d'entrenaments, d'esforç, de superacions, de lesions.... Ens anem a Eivissa a córrer una cursa!!!

El pròxim 8 d'Abril tindrà lloc la Ibiza Marathon-12 Km 2019:


https://www.ibizamarathon.com/

 El que va començar com a un tema de conversació en un entrenament, s'ha acabat convertint en realitat. Anirem un cap de setmana a Eivissa en el que farem una mica de turisme cultural i gastronòmic, i a més a més, correrem una cursa on podrem gaudir de la posta de sol sobre les que són considerades una de les millors aigües del món, ja que aquesta cursa, a diferència de la majoria de curses (que són al matí), es realitza a la tarda.
Haig de dir que nosaltres farem la cursa de 12Km, no la marató, per això encara no estem preparats!
Però per si algú l'interessa, més a munt he deixat l'enllaç amb l'adreça web oficial de la cursa, on explica molt bé el recorregut i fins i tot com organitzar el viatger, hi ha paquets pels corredors i acompanyants on està inclòs el dorsal i l'hotel i d'altres segons els requisits .

Un dels llocs que visitarem segur són els barris històrics, el raval de la ciutat, on vivien mariners i obrers del port, l'antic barri de pescadors i el barri de Dalt Vila,  anomenat la ciutat emmurallada.

Un recorregut seguint el traçat dels seus baluards i llenços de muralla i pels carrerons i places que ascendeixen i descendeixen per l'interior de la muralla.

Podeu trobar més informació sobre els barris històrics d'Eivissa a:

 https://turisme.eivissa.es/que-veure/visites-culturals/barris-historics/

Un altre aspecte que no ens volem perdre d'aquesta illa és la de provar la seva gastronomia, el bullit de peix i arròs a banda, el sofregit pagès, els postres típics de l'illa, la Greixonera i el Flaó, del que us deixo un enllaç on podreu veure la recepta del Flaó i fer-vos la boca aigua .

https://etselquemenges.cat/especials/especial-eivissa-eco/gastronomia-tradicional-i-amb-historia



En el següent enllaç podem trobar on  estan situats els museus, els restaurants, els edificis històrics, on anar a fer compres, esglésies, llocs d'interès i les platges.

 Fins aviat!! ja us explicaré....

Montse G.S

No hay comentarios:

Publicar un comentario